• Program: Luni - Vineri 8:00 - 18:00
Calea Victoriei 155 Bucuresti, Romania

Energie Electrica

Furnizare de energie electrica

https://www.energygate.ro/wp-content/uploads/2016/11/Depositphotos_42192113_original-570x380.jpg

Incepand cu anul 2007, piata de furnizare energie electrica a fost liberalizata. In acest fel, concurenta a inceput sa apara si oferte din ce in ce mai bune si mai personalizate odata cu aceasta, consumatorii putand sa-si negocieze conditiile contractuale si preturile in functie de consum.

Energy Gate a profitat de aceasta oportunitate si a creat un nou concept de furnizare energie, in care contractarea si stabilirea preturilor se bazeaza pe o analiza amanuntita a nevoilor clientului pentru a-i oferi cel mai bun tarif si cea mai buna eficienta in functie de necesitatile acestuia. Colaborarea cu clientii finali se bazeaza pe o comunicare constanta si ne mandrim cu serviciile de suport si consultanta gratuita oferite clientilor existenti sau prospecti.

In ofertele noastre veti regasi un pachet complet de servicii adiacente furnizarii de energie precum tranzactionarea de certificate verzi si certificate CO2.

Departamentul noastru de relatii cu clientii ofera consultanta atat comerciala cat si tehnica pentru a ne asigura ca in baza unor informatii complete si relevante, dezvoltam oferte flexibile pentru clientii nostri, indiferent de marimea ambitiilor acestora.

Avem cunostinte vaste despre functionarea pietei locale de energie, lucru care ne permite sa le oferim clientilor solutii inovatoare si economice folosindu-ne simultan de tehnologii de ultima generatie si de specialisti cu experienta in acest domeniu.

Echipa noastra de specialisti si tehnicieni monitorizeaza piata locala si internationala, fiind in mod constant la curent atat cu productia de energie, cat si cu importurile si exporturile. Acest lucru ne permite sa anticipam eventualele schimbari majore in structura de preturi si sa venim cu solutii pentru a proteja clientii de aceste fluctuatii.