• Program: Luni - Vineri 8:00 - 18:00
Calea Victoriei 155 Bucuresti, Romania

Trading Energie

Trading de energie

Serviciul de trading consta in folosirea abilitatilor operationale ale specialistilor nostri in activitatile pietelor centralizate administrate de OPCOM printr-o implicare exemplara si o atentie sporita la o serie de factori care influenteaza piata.

Experienta colectiva a echipei noastre de trading depaseste 15 ani in domeniul tranzactionarii de energie, iar noi folosim aceasta experienta in favoarea clientilor pentru a le obtine cele mai bune preturi folosindu-ne de strategii adaptate realitatii pietelor si de cunostintele legislative din acest domeniu.

Realizam tranzactiile intr-un mod avantajos pentru toate partile implicate, de la micii producatori, alti traderi, pana la consumatorii finali, oferindu-le facilitati contractuale optime in functie de nevoile acestora.

Indiferent de fluctuatiile pietei, Energy Gate pastreaza modelul de business bazat pe stabilitate si siguranta pentru a ne consolida imaginea de companie de incredere in relatia cu partenerii, onorand fara exceptie angajamentele pe termen lung atat fata de furnizori cat si fata de clienti.

https://www.energygate.ro/wp-content/uploads/2016/11/Depositphotos_3196686_original-370x555.jpg